Beskyt dine hænder med nitrilhandsker

Har du brug for bedre beskyttelse af dine hænder på arbejdet? Nitrilhandsker kan bruges indenfor alle industrier. Vil du gerne undgå at komme i berøring med kemikalier gennem rengøringsmidler, hårfarvningsprodukter eller andre produkter der er hårdt mod huden, så kan nitrilhandsker være anbefalelsesværdige.

Nitrilhandsker er de mest populære handsker på markedet. De findes både som engangshandsker og flergangshandsker, du kan derfor vælge din nitrilhandske ud fra, om du skal bruge den en eller flere gange på en arbejdsdag. Derudover fås de i flere forskellige farver og håndstørrelser, så du ikke behøver at gå på kompromis samtidig med, at du har mulighed for at udføre dit arbejde med en nitrilhandske der passer perfekt til din hånd.

Undgå latexallergi på længere sigt

Nitril er en kemisk binding, der på flere måder er det samme som naturgummi. Nitrilhandsker skaber derfor ikke ingen allergi. Du kan ofte opleve latexallergi, rødme og kløe ved andre gummihandsker, hvilket du kan undgå ved at beskytte dine hænder med nitrilhandsker. Derudover er nitrilhandsker bløde og kan give dig en bedre følsomhed i dine fingerspidser end du kan med andre handsker.

Billig kvalitet

Nitrilhandsker er et perfekt valg for dig, der er i kontakt med alt fra almindelige rengøringsmidler, kemikalier, olier, kropsvæsker og andre flydende væsker til dagligt. Nitrilhandskerne skal smides ud efter brug og må ikke deles mellem flere personer. Du behøver ikke at sætte spørgsmålstegn ved prisen på materialet, for du kan være sikker på, at nitrilhandsker er af en helt særlig kvalitet, der fremstilles gennem en særlig teknik.

Køb dem før din nabo

Hvis du har brug for nogle slidstærke handsker, der beskytter dine hænder i din dagligdag, så har combishop.dk den helt rette handske til dig. Nitrilhandskerne findes både i hvid, sort, og blå, hvilket matcher i et hvert arbejde. Nitrilhandskerne findes også pudderfri, hvis dette foretrækkes og alle er CE-mærket, der betyder, at produktet er af høj kvalitet og overholder EU’s lovkrav.

Der er ingen tvivl om at nitrilhandsker er det bedste på markedet, så hvis du har brug for nogle beskyttende handsker i høj kvalitet, er nitrilhandskerne lige noget for dig.