Danskere Revolutionerer Kampen for Flottere Hud

Vi ved alle sammen godt, at vi bør passe rigtigt godt på os selv. Det betyder sund mad, en fornuftig mængde motion og god hygiejne og hudpleje. Man behøver ikke ligefrem en doktor-afhandling i sund mad for at vide, at brocolli og spinat er sundere end dybstegt kylling i bacon-svøb serveret med fedtede  pomfritter. Man behøver heller ikke at være hverken hjernekirurg eller raketforsker for at vide, at det er sundere at gå nogle turer eller træne lidt i fitness-centeret, end det er at dovne den foran fjernsynet hele dagen. Vi kan også alle sammen finde ud af at vaske vores hænder, og tage et bad.

Men hudpleje virker noget mere kompliceret. Det er ikke noget der bliver undervist i nogle som helst steder, og hvis man tager hen på apoteket for at kigge på sagerne, så kan man let blive overvældet. Jeg ved ikke om det bare er fordi fransk lyder flot, eller de fleste hudpleje-produkter rent faktisk kommer fra Frankrig, men alt har et fransk-lydende navn. Det er der selvfølgeligt ikke noget galt i som sådan, men det får det hele til at virke endnu mere uoverskueligt. Man aner ikke hvad de forskellige navne dækker over, og hvis man ikke har haft fransk i skolen, så er det ikke engang til at vide, hvordan man udtaler de forskellige ting.

Fordi hudpleje virker så kompliceret, og måske en anelse fise-fornemt, så er der desværre mange der helt opgiver at gøre noget ved det. Det kan man slippe nogenlunde okay afsted med i et godt stykke tid, fordi det ikke har de samme hurtige konsekvenser, som de andre ting på listen. Hvis man hele tiden spiser usund mad, så vil man hurtigt begynde at mærke det på sin krop, og inden længe vil det også være at se. Det samme gælder motionen: hvis man glipper den i et års tid, så er det ikke til at tage fejl af. Hygiejnen er også noget man hurtigt får respons på, hvis man ikke tager den alvorligt. Men din hudpleje? Hvis du ikke får det gjort, så misser du måske bare et par komplimenter, men opdager ellers ikke noget de første mange år. Det er først på lang sigt, når din hud virkeligt har taget skade, at du kommer til at fortryde, at du ikke fik den plejet mens tid var.

Det er derfor jeg er så glad for at se, at der er nogle danskere der har meldt sig ind i kampen om, at gøre det muligt for os at pleje vores hud. Her pakker man ikke tingene ind i eksotiske franske fraser: nej, vi danskere forstår at kalde en spade for en spade. Mærket hedder ecooking, hvilket er til at udtale, og hvert produkt er navngivet efter hvad dets funktion er. Ecooking?s dagcreme hedder ganske enkelt ?Dagcreme?, og deres natcreme hedder ?Natcreme?. Simpelt, lige til og særdeles effektivt!