En ypperlig drue til hvidvin

Hvidvin er godt, og flere og flere nyder glæden ved denne gyldne, klare vin. Der er naturligvis nogle, som sværger til rødvin, og ikke ønsker at drikke andre slags vine. Og rødvin er bestemt god vin, det kan ikke nægtes. Heldigvis kan mange rødvinselskere også sagtens få øje på kvaliteterne i de hvide vine. For at fremstille en god hvidvin er det naturligvis nødvendigt med gode druer. Der er en lille håndfuld blandt disse druer, der holder eliten.

Og her finder vi chardonnay hvidvin, som en af de allerbedste. Der fremstilles meget fantastisk chardonnay hvidvin. Hos Supervin kan du finde en god chardonnay hvidvin, som passer til en hver lejlighed og en hver pengepung. Til alt fra en vin til en lun aften på terrassen til den ypperste champagne. Denne drue har det der skal til for at skabe en fantastisk vin. Og hvis du aldrig har smagt en chardonnay hvidvin, så skulle du prøve en næste gang, du skal købe vin.

Lune aftener og store begivenheder

Hvis du sidder sammen med en ven, på terrassen eller en fortovscafé en lun sommeraften, så prøv et glas kølig chardonnay hvidvin. Det er noget af det meste læskende friske, man kan indtage i varmen. Her kommer vinen fuldt til sin ret, med sin gyldne farve og sin friske smag. Den egner sig godt til kylling, kalkun eller vegansk mad.

Men er du til fest nytårsaften i venners lag og klokken nærmer sig tolv, så er en god flaske champagne, fremstillet på chardonnay druer, noget af det bedste du kan skåle i, når du springer ind i det nye år. Perlende og cremet og med den smukkeste klare farve. Lad boblerne løfte dit humør, så du kan skue ind i fremtiden med håb og glæde.

En drue med historie

Det menes at det var romerne, der bragte den skønne chardonnay med sig fra balkan og dermed startede den historie, som nu har gjort druen til en af de mest eftertragtede og populære i verden. Det er en drue med historie, men det smager man ikke, når man nyder den frisk og afkølet.