Klæd dig smart også i regnvejr

Når regnen siler ned, kan det være lidt svært at klæde sig smart på, for hvis man ikke vil lige en druknet mus, når man når frem til arbejdet, festen eller hvad det nu kan være, er det nødvendigt med regntøj. Heldigvis findes der også smarte ting inden for netop denne genre.

Det er ikke altid nok blot med en regnfrakke til damer, nej nogle gange må der også andre ting til, hvis det regner kraftigt eller man skal gå på sumpede stier.

Disse ting får du brug for, når det regner

Regnfrakke

Hvis man er kvinde, er en god regnfrakke til damer helt uundværlig. Regnfrakker er, ligesom almindeligt tøj, designet til at sidde godt og behageligt, og derfor går det ikke at købe en herremodel, hvis man er kvinde, nej det skal være en regnfrakke til damer.

Regnhat

Ofte er der hætte i en regnfrakke til damer, men det kan være mere hensigtsmæssigt med en regnhat, da den sidder bedre fast på hovedet og desuden har en skygge, der kan skærme for det værste, så din make-up ikke bliver ødelagt af at gå i regnen. Her kan du med fordel købe en hat i samme farve eller fra samme fabrikant som din jakke, så tingene passer sammen og du stadig ser smart ud.

Gummistøvler

Tidligere var gummistøvler mildest talt ikke særligt kønne, men nu findes de i smarte designs fra flere forskellige fabrikanter. Af og til ser man endda unge kvinder gå rundt i dem med en kort nederdel selvom det ikke regner. Et par gummistøvler er gode at have, for selvom man ofte kan klare den med de sko, man nu ellers havde tænkt sig at tage på, kan der være situationer, hvor kun gummistøvler duer, f.eks. hvis du skal ud at fælde juletræ og må gå af en smattet sti.

Med disse tre beklædningsgenstande designet specielt til regnvejr er du godt rustet, hvis du er nødt til at skal ud i det og ikke bare kan sætte dig i sofaen med en kop varm kakao og lytte til regnens trommen mod ruden.