Læs en krimi af Anne Mette Hancock fra dansk webshop

Danskerne elsker krimigenren. TV-serier om kriminalmysterier følges af mange danskere, og i bøgernes verden fylder krimigenren en anselig del af danskernes forbrug. Det er lidt spøjst, at vi synes, det er så hyggeligt at læse om makabre mord og syge forbrydere, men det gør vi altså. Mange kender til det, at man barrikaderer sig i sofaen, med te på kanden, småkager i en lille skål, og så en god krimi. Når man læser disse bøger, forlader man virkeligheden, og forsvinder ind i bøgernes verden.

Den danske forfatter, Anne Mette Hancock, har en hel del krimier på samvittigheden. Hun er oprindeligt uddannet journalist og har en bachelorgrad i historie. Hun har boet en del år i Frankrig og USA, men er nu bosiddende i København med mand og børn, og skriver krimier til et stort publikum. Heloise Kaldan er kendt og elsket af mange og udkommer i store oplag, både i Danmark og i udlandet. Anne Mette Hancock er selv meget begejstret over den meget pæne modtagelse, hendes forfatterskab har mødt hos publikum, som følger hendes hovedpersoner med stor indlevelse.

Inspiration fra det amerikansk

Anne Mette Hancock lægger ikke skjul på, at hun henter sin inspiration fra amerikanske krimiforfattere som Harlan Coben og Gillian Flynn. Og danske læsere, der er bekendt med de to forfatterskaber, vil muligvis kunne ane et slægtskab. Men ellers må Anne Mette Hancock siges at være en dansk forfatter, der mestrer det danske sprog og kender sine virkemidler godt. Når man læser om Heloise Kaldan og hendes veje ind i det ene mordmysterie efter det andet, så tænker man sikkert ikke ret meget over den amerikanske inspiration.

Køb dine bøger på nettet

Bog & Idé er online med webshoppen bog-ide.dk, som har alt det, man er vant til at kunne købe i de fysiske butikker. Spil, legetøj, kuglepenne og tusser og, naturligvis, bøger. Masser af bøger i alle genrer. Krimigenren fylder en del, for her er efterspørgslen stor. Stort set hele forfatterskabet af Anne Mette Hancock er at finde her. Og her er der ingen kø ved kassen.