Overvejer du at vælge fodbold efterskole?

Efterskoler er blevet populære. En efterskole kan give de unge en kæmpe oplevelse. Og samtidig mulighed for at forfølge dèt som de brænder for. Her finder du mange forskellige linjer, hvor fodbold er blevet en af de største linjer mange steder.

Overvejer du at vælge fodbold efterskole? Få inspiration med ideer til hvad og hvorfor her.

Vælg en fodbold efterskole?

Fodbold er noget mange piger og drenge drømmer om. Og det har selvfølgelig også skabt mange linjer på efterskoler. Her bliver der ofte lagt vægt på den enkelte spillers personlige mål, og hvordan han eller hun forfølger dem.

Fodbold efterskoler/linjer er ikke nødvendigvis kun for drengen eller pigen der har spillet med den runde kugle siden denne lærte at gå. Her vil der dog være forskelle, hvor idrætsefterskoler med fokus på fodbold, træner på et højere niveauer. Mens mange dog har plads til alle der gerne vil prøve sig af med fodbold, som plads til de unge der virkelig brænder på at blive den nye Messi.

Der trænes forskelligt alt afhængig af skole, hvor nogen fokuserer på daglige træninger, mens andre træner 3 ? 4 gange om ugen med det tekniske, fysiske og taktiske.

Fodbold er en holdsport. Det samme er efterskoler, for her bliver det unge mennesket modnet.

Hvorfor efterskole?

En efterskole modner det unge menneske. På skolen vil drengen eller pigen få ansvar for egne aftaler, pligter og liv hele ugen igennem. Det er med til at give disciplin og selvstændighed.

En efterskole er samtidig en stor oplevelse, hvor det at indgå i fællesskab med ligesindede i hverdagen, er noget anderledes end de hjemlige trygge rammer. Weekendture, koncerter, oplevelser og andet kan være en af de ting, som det unge menneske husker hele livet igennem. Helt ligesom der kan opbygges livslange relationer med andre i fællesskabet.

Hvis man vil blive til noget med fodbolden, kræver det disciplin. Og hvis du vil være rigtig god, kræver det endnu mere selv disciplin hvor du træner hårdere, længere eller bedre. Derfor kan et ophold der modner, også hjælpe det unge menneske med karrieren fremefter, om det så er fodbold eller noget helt andet. For du får også faglig viden, helt ligesom alle andre i den respektive årgang.