4 pers.
Ingredienser
4 majskolber
250 g blandede svampe
Timiandressing:
2½ dl persilleblade
1 spsk. friske timianblade
1 fed hvidløg
2 spsk. græskarkerner
ca. 1 dl olivenolie
salt, friskkværnet peber
Desuden:
1 spsk. smør
1 spsk. olivenolie
500 g kartoffelgnocci (købes færdige i supermarkeder)
lidt rucola
Fremgangsmåde
Skær kernerne af majskolberne og del store svampe i halve eller kvarter.
Dressing:
Blend persille, timian, hvidløg og græskarkerner sammen, tilsæt olien lidt efter lidt, så der fåes en tyk dressing. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Varm smør og olie på en pande og kom gnocchi’erne på, steg dem gyldne og sprøde, rør jævnligt rundt. Tag dem af panden og hold dem varme. Kom majskerner og svampe på panden og rist i ca. 5 minutter, krydr med salt og friskkværnet peber.
Bland grønsagerne med de varme gnocchi’er og lidt hakket rucola. Dryp dressingen over og server.