Macaroni and cheese

2 pers.

Ingredienser

100 g suppehornspasta, kogt al dente
2 spsk. mel
½ tsk. dijonsennep
2 dl skummetmælk
50 g modnet cheddarost, revet
2 spsk. frisk, revet parmesanost
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente i rigelig, godt saltet, vand. Hæld vandet fra og lad den dryppe af. Kom mel i en lille gryde sammen med sennep, pisk det sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt under konstant piskning og bring det i kog, til det begynder at tykne. Rør hele tiden. Tag det af varmen og rør den revne cheddarost i, smag til med salt og friskkværnet peber. Vend den afdryppede pasta i og hæld det hele i et letsmurt ovnfast fad. Drys med parmesanost og sæt under ovnens grill, til osten er smeltet. Hold øje med det, det går stærkt!! Server med en lækker, grøn salat.