Pasta med broccoli og bacon

Lækker pastasalat
2 pers.

Ingredienser

250 g broccoli
3 skiver bacon
250 g pasta
1 håndfuld rucolasalat
Dressing:
1½ spsk. hvidvinseddike
2 spsk. sød sennep
4 spsk. olivenolie eller koldpresset rapsolie
1 fed presset hvidløg
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Dressing:
Pisk eddike og sennep sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Smag til med hvidløg, salt og peber.
Del broccolien i små buketter, skræl stokken og skær den i tern. Kog broccolien i 2 minutter i saltet vand, og skyl den derefter i koldt vand.
Steg baconskiverne sprøde på en tør pande og læg dem på et stykke køkkerulle. Del dem i mindre stykker.
Kog pastaen i letsaltet vand, iflg. anvisning på emballagen.
Vend dressingen i pastaen sammen med broccoli, bacon og rucola.